Biarritz

Biarritz ligt op 25 minuten van de camping.

Biarritz is het hele jaar door de perfecte familiebestemming.

Of u nu jong of oud bent, laat u verleiden door vele gevarieerde en lange wandelingen op de stranden zoals de Baskische kust, de wieg van het surfen, het strand in een uitzonderlijke omgeving met uitzicht op de Spaanse kust, omlijst door kliffen, een treintje, de verschillende musea....

De rots van de Maagd Maria

Sinds 1864 herdenkt het de wonderbaarlijke terugkeer van de biarrotwalvisvaarders die in een storm gevangen zijn. In de buurt van deze rots kunt u ook de diversiteit en de betoverende schoonheid van de onderwaterwereld bewonderen door naar het Museum van de Zee te gaan.

De vuurtoren van Biarritz

Het staat op de top van de Falaise de la Ponte Saint Martin, die lijkt op te stijgen in de zee. Deze site is een natuurlijke grens die de zandige kusten van de Landes scheidt van de rotsachtige kusten van Baskenland. Op 44 meter hoogte ligt de Witte Toren ten zuiden van de monding van de Adour om de nabijheid van de haven van Bayonne te markeren. Het domineert dus de stad Biarritz.

De oude haven

Dit kleine strandje op de bodem van een rotsachtige baai, beschut tegen wind en golven. Zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Het meer is over het algemeen rustig en biedt de beste voorwaarden om te zwemmen

Aan de kades van de Fishermen's Port vindt u verschillende kleine restaurants met verse vis. Wij raden u "le restaurant chez Albert" aan, dat zijn terras zal openen om de keuken te proeven die uitsluitend gemaakt is van wilde vis van de veiling van St Jean de Luz.

Binnenstad

Baskenland is een land van gastronomie, het Baskenland is de bakermat van vele traditionele specialiteiten, de een meer gourmet dan de ander.

Verwen uw smaakpapillen in Maison Henriet en Maison Pariès, chocoladefabrieken die de hoekstenen zijn van de lokale delicatessen. Zeer populair in onze regio.

Kom en ontdek trendy boetieks, bewonder chique etalages en flitsers. Kleding, schoenen, accessoires, sieraden, er is voor elk wat wils.

 
Ik boek
 Reserveren
Van
Tot