Restaurant

Welkom in de Bip Bip Bip, koffie - bar - restaurant & snackbar, het hele jaar door geopend voor iedereen.

De huidige manager, Cédric, zal u graag verwelkomen, vergezeld door zijn vrouw Justine en hun team, om u hun knowhow te laten ontdekken in hun warme en idyllische omgeving, versierd met soms verrassende avonden in het midden van het zomerseizoen....

Om hun dag te beginnen, openen ze hun deuren voor u om u te laten beginnen met hun complete ontbijtarrangement, en *brood en gebak op bestelling (*buiten juli/augustus).

Tijdens het aperitief worden cocktails en tapas aangeboden om u te laten kennismaken met de lokale sfeer rond de momenten van delen en feesten; om de meest "authentieke" te bevredigen is hun mooie menu met drankjes er om u tevreden te stellen!

We gaan verder met verfrissende voorgerechten en lokale gerechten om verder te gaan, evenals typische suggesties voor verse, zelfgemaakte kazen en desserts, gekozen voor de meest fijnproevers onder u; natuurlijk vergezeld van hun wijnen en spijsvertering, lokaal voor sommigen, voor de meest moedige!

Om nog maar te zwijgen van de stap - de pizza's van de chef - gemaakt met passie en vrijgevigheid.

Voor de meest "hardwerkende" mensen worden er ook dagschotels en formules voorgesteld, van maandag tot en met vrijdag, van 15 september tot en met 30 juni.

Voor meer informatie kunt u de volgende tabbladen raadplegen:

Of neem contact met hen op via hun facebook en/of telefonisch op 00.33.9.73.27.64.49

 
Ik boek
 Reserveren
Van
Tot