Toegang tot de camping voor bezoekers

Het watergebied is ALLEEN toegankelijk voor buitenstaanders met familieleden die op de camping verblijven.

Om onze vakantiegangers tevreden te stellen, is het zwembad dit jaar toegankelijk zodat families of vrienden elkaar kunnen ontmoeten voor een ontspannend moment op onze camping.

U kunt samen genieten van ons zwemparadijs van 300 m², met een buitenzwembad van 200 m² dat in juli/augustus wordt verwarmd, afhankelijk van het weer en de temperatuur.

Naast het zwembad kunnen de kleintjes zich vermaken in het pierenbadje.

Een balneoruimte van 100 m², het hele seizoen verwarmd tot 26 graden, volledig overdekt en regelbaar om van de zon te genieten tijdens de mooie zomerdagen. Het omvat een overdekt ontspanningsbad, een jacuzzi, anatomische banken, massagepleinen, een zwemgedeelte, zwanenhalzen en niet te vergeten de whirlpool voor maximale ontspanning.

U kunt van april tot oktober genieten van de verwarmde zwembaden. Zwemshorts en ballen zijn niet toegestaan. Ook springen is ten strengste verboden.

Prijzen :

  • 10€ tot 12 jaar
  • 12€ voor ouder dan 12 jaar
  • Gratis voor kinderen tot 3 jaar (let op: als we afval zoals luiers in het water of op de ligbedden vinden, wordt een toeslag in rekening gebracht)

Wij vragen u de regels van de camping te respecteren, kinderen moeten onder toezicht van een volwassene staan, anders wordt de toegang geweigerd.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor elk verzoek per telefoon op 05.59.93.96.88 of per mail op info@camping-biper-gorri.com

Tot ziens,

 
Ik boek
 Reserveren
Van
Tot